05/'23

GrowPilot heeft Friede bij deze succesvolle verkoop begeleid.

“Een partnership in de kijker: Friede Coudron & Stip Up”

Friede is juriste en sinds jaren een expert op vlak van merken- en modellenbescherming. Met Stip Up adviseerde Friede ondernemingen met betrekking tot de bescherming van hun merken, designs, domeinnamen, verpakkingen en andere innovaties. Haar expertise werd ook door Brandsandpatents, een adviesbureau rond octrooien, merken en modellen, opgemerkt. Sinds mei 2023 hebben beide partijen de krachten gebundeld en leidt Friede de merken- en modellenafdeling binnen brandsandpatents.

GrowPilot heeft Friede bij deze succesvolle verkoop begeleid.

Toen Friede Coudron enkele jaren geleden kennismaakte met Marijke, zag ze meteen de waarde van een deskundige financiële begeleiding. Die eerste indruk bleek blijvend, want toen de interesse van BrandsandPatents kwam, keerde ze terug naar wat ze kende: de vertrouwde expertise van GrowPilot.

Friede: “Ik had Marijke enkele jaren geleden tijdens mijn beroepsloopbaan leren kennen als expert in financiële begeleiding en toen ik voor STIP UP dergelijke begeleiding nodig had, heb ik niet getwijfeld om op haar diensten beroep te doen.”

Friede ervoer het proces als helder en transparant. Bij GrowPilot streven we er altijd naar om complexe financiële zaken begrijpelijk en toegankelijk te maken.

Friede gaf ons een score van 10/10 voor begeleiding wat ons uiteraard vult met trots. Elke ondernemer verdient immers persoonlijke aandacht en ondersteuning. Friede vertelde: “Voor mij was de begeleiding alles wat ik nodig had, omdat Marijke mij steeds cijfermatig alle dingen kon uitleggen en mij neutraal zicht gaf op de opties die ik had.”

Het doet ons plezier te horen dat ons advies volledig voldeed aan haar verwachtingen. Voor Friede was GrowPilot een onmisbare 'co-piloot' in haar financiële beslissingsproces, een compliment dat ik dichtbij mijn hart hou. En dat we met 100% zekerheid zouden aangeraden worden bij andere ondernemers die ondersteuning zoeken bij hun belangrijke financiële momenten, daar kunnen we alleen maar van houden.

Tot slot, een oprechte dank natuurlijk aan Stip Up voor hun vertrouwen en de toestemming om de ervaring te delen.

Samenwerken met gedreven ondernemers zoals Friede maakt ons werk bij GrowPilot elke dag de moeite waard.Marijke

Axaglass with GrowPilot
Growpilot, M&A voor Kmo’s

Uw copiloot voor een groeiende business

+32 (0) 492 97 60 75

marijke@growpilot.be

in

©2023 GrowPilot BV - Privacy policy - BE 0678.836.286 - Disclaimer - Cookies