07
/'23

Erkenning KMO portefeuille

GrowPilot kondigt met trots de verkregen registratie als KMO-portefeuilleadviseur aan.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat GrowPilot officieel is geregistreerd als KMO-portefeuilleadviseur. Deze registratie is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en stelt ons in staat om onze diensten en expertise verder uit te breiden om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn.

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om voortdurend te groeien en te blijven innoveren. Voor kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) kan dit echter een uitdaging zijn vanwege beperkte middelen en expertise. Hier kan de KMO-portefeuille van de Vlaamse overheid een oplossing bieden. De KMO-portefeuille biedt financiële steun aan KMO's die willen investeren in opleidingen, advies en begeleiding.

De KMO-portefeuilleregistratie biedt GrowPilot de mogelijkheid om KMO's te begeleiden en te adviseren bij hun groei- en ontwikkelingsplannen. We zullen nauw samenwerken met ondernemers om hen te helpen bij het identificeren van kansen, het analyseren van strategische keuzes en het overwinnen van uitdagingen op hun weg naar succes.

Onze registratie als KMO-portefeuilleadviseur bevestigt niet alleen ons streven naar kwaliteit, maar ook ons voortdurende engagement om impact te hebben en toegevoegde waarde te bieden. We geloven sterk in de kracht van samenwerking en willen de groei van ondernemingen in Vlaanderen bevorderen. Met deze nieuwe mogelijkheid kunnen we je bedrijf ondersteunen bij het realiseren van strategische overnames en hierdoor het vergroten van uw concurrentievermogen. Als copiloot denken we mee over de toekomst van jou en jouw onderneming.

Als je meer wilt weten over onze KMO-portefeuillediensten of als je vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We staan klaar om je te helpen bij het realiseren van je ambities.


Marijke

Marijke Van de Sompele
Growpilot, M&A voor Kmo’s

Uw copiloot voor een groeiende business

+32 (0) 492 97 60 75

marijke@growpilot.be

in

©2023 GrowPilot BV - Privacy policy - BE 0678.836.286 - Disclaimer - Cookies